Navštíveno 3604x

Ahoj,
prodávám auto přítelkyně, jedná se Volvo V50 (combi), r.v.05, 2.0 D 100 kW, 6 kvalt, 180.000 poctivých km, serviska, nehavarováné, stříbrná metla, 4x elektrická okna, centrál na DO, automatická klimatizace, 4x airbag
CENA: 149.000,-

12.09.2011, 13:56 |
MaxxT dobry auto, kdysi jsem taky mel, 100kW taha v tomhle hezky. :-)
Jede to fakt moc pěkně ;-)

13.09.2011, 07:58 |
Lubak Co třeba aktuální foto?
Přítelkyně první majitelka?? Nedo dotažené odkud..??

13.09.2011, 12:01 |
Octávák | Upraveno: 2011-09-13 12:02:08
Musím to umejt a nafotit, ale dostanu se k tomu nejdřív o víkendu. Auto je dovezené ze Španělska a přítulka je tady 1. majitelka, takže celkově jsou 2 majitelé... Auto má tady cca 2 roky

13.09.2011, 14:31 |
TT Už tu proběhl inzerát dříve, tak snad Octávákovi nebude vadit připomenutí...
[ Link ]
TT díky, sem si ani nevzpoměl. Měl jsem inzerát jen tady na foru a prodej sme moc neřešili, ale teď má přítulka novou služební káru, takže auto bohužel bude muset z domu.

13.09.2011, 20:32 |
Mika jsem na vážkách sakra, řekl bych, že to je velice dobré auto
moooc hezké...má ho kamarádka.Řešil jsem jí do něj nějaký jiný zdroj hudby než je jen to CD...

13.09.2011, 23:10 |
Losky škoda, že si nedal inzerát před 2 měsíci za těch 150tis, vzal bych ho.
No jo, to se tak někdy stane... Podle mě je ta cena velmi zajímavá a ještě je možná malá dohoda na místě ;-)
Tak jsem se konečně dostal k tomu auto nafotit...

01.10.2011, 20:22 |
Mika sakra, ty mě stveš
Nejedeš někdy na moravu? Mám prachy,ale nemám čas na výlet do prahy:(
Ty vole tak za ty prachy mazec jak si jít pro octávku...

16.11.2011, 19:26 |
relax Zejtra pořešim s kámošem, cena určitě zajámavá auto taky vpadá slušně, tak uvidíme jak se vyjádří.
nutné potřebuju číslo na octavAka nemáte nekdo?stačí sms 775568755

17.11.2011, 23:37 |
Syrup Octavak: mas mail, ozvi se mi pls, jsem taky z Prahy a zajel bych se na nej mrknout. diky
Jen tak pro info jaká je spotřeba? Tohle jsem chtěl právě koupit před cca 1.5 roku zpět.. Nakonec sem vzal něco jiného.. Méně pohodlného.. :-)
up, prosim o info na octavaka, nemate nekdo?
Ta přístrojovka je otřesná, ale jinak pěkné auto. A za hodně zajímavé peníze.
SilverGhost: Přístojovka je právě parádní, na živo vypadá peckovně
o vikendu jedu podivat tak uvidime....
Za ty prachy není co řešit, to se prodá rychle a novej majitel bude dost spokojenej.
Tak Volvo pravděpodobně prodané Luboš1. Kdyby nějakou náhodou prodej neproběhl, všem ostatním zájemcům se ozvu. Díky
Jakto ze za tuhle cenu uz davno nema noveho majitele? :-O
dle mě kvůli diesel motoru, být to benzin, určitě se prodá lépe
Šestikule: V ČR myslím, že je ta nafta +. Nemít auto, tak bych do něj hned šel, i když jsem proti naftě

24.11.2011, 20:58 |
FBS Můžete někdo narovinu napsat (Octavak, nebo Luboš1), proč se obchod neuskutečnil?
nafta je plus jak prokoho, byt to benzin tak si to koupim ja, ale naftu natoz pouzitou - dekuju nechci
M.a.R.i: ee, ve firemní sféře samozřejmě vede nafta, ale statistiky prodeje nových i jetých vozů pro soukromé účely suverénně vedou benziny
Luboš mi volal, že došly ve firmě finance, jinak auto je od pátku prodané...